Крем за мазане от пресен чесън
Чеснова разядка за мазане на филийки или топкане на гризини.
Бърз сос от чесън се пюрира в канала Dazzle Spoon. А рецептата е лесна, скорострелна за направа и идеално попълнение към трапезата със соленки, разядки и дипове. Можете да я използвате дори за Бърдни вечер, защото е постна. А с този крем от чесън стават и идеални мръвки, ако се намажата с него и престоят няколко часа за мариноване.
Първо се почиства връзка пресен чесън и се измива добре. В модерния свят пролетният лук се открива дори и през зимата, когато влияе особено добре на имунната система. Почистените перца и главички се слагат в купата на чопъра, заливат се със зехтин и се добавя сол на вкус. Пюрира се и по желание се сгъстява с добавката на галета. После е готово за сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ