Регистрация

Разядка с яйца и майонеза

Разядка с яйца и майонеза
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2616

Пюрирани варени яйца с авокадо в майонезен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 8 яйца
  • 2 плода авокадо
  • 4-6 с.л. майонеза
  • 2 с.л. оцет
  • 2-4 скилидки чесън
  • сол, червен и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Сварете яйцата, шокирайте в студена вода и обелете.

2. Почистете авокадото от кората и костилката и нарежете на едро в купата на блендера. Добавете към него обелените и разполовени варени яйца.

3. Почистете чесъна и също го пуснете в блендера. Смелете до хомогенност.

4. В друг съд смесете майонезата с подправки и оцета. След това изсипете в блендера и пюрирайте отново.

С този сос можете да поднесете препечен хляб, печено месо, сухари и картофи. Можете да го сервирате директно с лъжичка за гребване като мезе.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта