Регистрация

Кашкавалена супа с картофи и моркови

Кашкавалена супа с картофи и моркови
  |   Порции 4   |   Видяна: 2841

Безмесна супа с кашкавал, масло и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 литър вода
  • 2 картофа
  • 3 моркова
  • 1 глава лук
  • 300 г фино рендосан кашкавал
  • 100 грама масло
  • магданоз и копър на вкус
  • сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Сложете водата да кипва, а през това време обелете, измийте и нарежете картофите и ги добавете към нея. Нека се вари така 15 мин.

2. Настържете моркова на едро ренде, нарежете лука на ситни кубчета, разтопете маслото на тиган и запържете зеленчуците в него докато омекнат и леко започнат да покафеняват.

3. Изсипете съдържанието на тигана в супата, оставете да се готви още 10-тина минути, а след това добавете рендосания кашкавал. 

4. Нека супата поври още 5-8 минути докато кашкавалът се разтопи. След това спрете котлона и подправете с наситнени магданоз и копър и сол на вкус.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта