Семпла супа с кашкавал и масло
Млечна супа с кашкавал и пилешки бульон.
Кашкавалена супа с пилешки бульон се готви в Кухнята на Звездев, като съвсем малко продукти се впрягат в направата на вкусно ястие без месо. Бърза и лесна тази супа с млечни продукти е добро решение за делнично прихапване.
Първо се наситнява лук и се задушава в тенджера с разтопено масло. Овкусява се със сол, черен и червен пипер, добавя се горчица, залива се с пилешки или зеленчуков бульон и се готви няколко минути. Добавя се рендосан кашкавал и се оставя да заври. В мляко се разтваря царевично нишесте и след това на тънка струйка се добавя към супата. Остават няколко минути къкрене и ястието е готово. Можете да поднесете с крутони или украса от пресен магданоз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ