Зимни палачинки с наденца, кисело зеле и праз лук
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 2420
Вапцани новогодишни хлебчета и гръцки ордьовър с маслини и сирене.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 31.2.2014
Днес ще готвим храни за посрещане на Новата година:
- Рисувани новогодишни хлебчета с мед и мляко и украса от какаови мотиви.
- Домашна марината за маслини и моцарела и оригинален начин да си направите новогодишен венец за ордьовър.
- Солени пикантни палачинки с плънка от пържено чоризо в зеле и праз лук и заливка от сметана.
Най-важните съставки
брашно, вода, газирана вода, зелени маслини, зехтин, зехтин Extra Virgin, какао, какао на прах, кисело зеле, лимонов сок, лют пипер, маслини, мая, мед, мляко, моцарела, наденица, олио, портокалови кори, праз лук, розмарин, сметана, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чесън, чоризо, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ