Домашна юфка с ябълки в стил млечна баница
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 6914
Два вида домашни разядки с майонеза и палачинки - блини.
Сезон: 5
Продължителност: 21:44
Излъчен на: 30.09.2014 г.
Днес ще готвим по модерни европейски рецепти от миналия век:
- Млечна баница с юфка, аромат на ванилия и парченца вкусни ябълки с яйчен крем.
- Домашна майонеза с жълтъци, дижонска горчица, подправки и растителна мазнина.
- Хайвер от грис с горчица, майонеза, лук и магданоз - една страхотна разядка или мезе.
- Блини или руски дебели палачинки с бити белтъци.
Най-важните съставки
белтъци, ванилия, горчица, грах, грис, дижонска горчица, жълтък, зехтин, зехтин Extra Virgin, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, майонеза, масло, мляко, олио, пилешки бутчета, пилешко месо, растителна мазнина, сметана, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, чесън на прах, ябълки, яйце, яйчена юфка
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ