Регистрация

Домашна торта с тиква и шоколад



Домашна торта с тиква и шоколад
Трудно   |   Порции 12   |   Видяна: 2970

Торта с тиквени блатове, тиквен крем и кокосов аромат.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 11.12.2015

 

Есента и зимата натурално налагат сред продуктите за готвене и нейно величество тиквата. Днес този плодов зеленчук е в основата на модерна двуцветна домашна торта. Тивеното пюре веднъж влиза в състава на блата, заедно с какао и традиционните за сладкиш продукти. На втори етап от тиквата се приготвя вкусен маслен тиквен крем, който боядисва сладкиша в свеж оранжев цвят. Глазурата за тортата е от черен шоколад, разтопен на водна баня и смесен с масло за допълнителна плътност. 

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта