Регистрация

Тиквен мус с яйчен крем и шоколад



Тиквен мус с яйчен крем и шоколад
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2576

Яйчен крем от тиква със сметана и желатин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон апети

Излъчен на 16.11.2015

 

Модата на домашните желета и инстантните техни събратя остана зад вратата, тропната от изминалото хилядолетие и днес кремовете, които хапваме за десерт вече не са така семпли. Говорейки си за мода, днешната рецепта е изцяло на вълната на кулинарните тенденции, защото съдържа в себе си хем тиква, хем шоколад, хем яйчен крем. Това е едно леко, вкусно и изискано десертче в чашка, което, пак по модерному, можем да наречем мус. А колко похвали можете да съберете с него - вижте сами.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта