Чийзкейк с тиква и орехи
Лесно | Порции 10
| Видяна: 3905
Сметанов сладкиш с рачел от тиква, крема сирене и ядки.
Бон Апети
Излъчен на 04.01.2016
Побългарен вариант на чийзкейк с тиква е предложен в днешната рецепта където върху бисквитен блат поляга крем от сметана, крем сирене, тиквен рачел и желатин. За финал семплата торта се поръсва с орехи (можете да сложите друг вид ядки по избор) и идва ред на най-досадната част от рецептата - изчакването да се стегне сладкиша в хладилника. Чак след това можете да разрежете и да си хапнете.
Най-важните съставки
бисквити, желатин, заквасена сметана, захар, квасена сметана, крем сирене, масло, орехи, пудра захар, рачел, сметана, тиква, шоколадови бисквити
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ