Банички с кашкавал и сирене
Банички от бутер тесто с кашкавалена плънка.
Споделяме поредната страхотна кулинарна идея на v-box7 канала foodfactory, в която виждаме как съвсем набързо можем да си направим вкусни домашни банички с бутер тесто, които са доста по-красиви и вкусни от обикновените си събратя. Освен чарът на многолистните кори, добре напоени с мазнина и разгръщащи се в хрупкава текстура, тук симпатии събира и плънката, която е смес от сирене и кашкавал. Така при разчупване на топлата закуска от нея освен приятния сиренен дъх се усеща и влакнестото кашкавалено наличие. Още по-красиво става когато намажем кората на пълнените хлебчета с разбит жълтък и поръсим със сусамово семе. Ако обичате други семена, можете да опитате и с тях. С ким например баничките ще получат доста екстравагантен аромат, който би допаднал на мнозина. Опитайте!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ