Азиатски рулца със скариди по български - част 2
Средно | Порции 2
| Видяна: 2414
Морски дарове с моркови, маруля и кълнове пълнят навити оризови кори.
Азиатската кухня, която на пръв поглед предполага, че е трудоемка и определено не за всеки вкус, изглежда може да се побългари така, че да ни изкушава с традиционния си вкус и иновативните си съставки. Вижте тези рулца от оризови кори, препълнени със зеленчуци и завършени с нежния вкус на скаридите.
Най-важните съставки
балсамов оцет, босилек, зехтин, копър, магданоз, маруля, моркови, скариди, соев сос, соеви кори, соеви кълнове, тиквички, уасаби, червен лук, чесън
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ