Филе от риба в бяло вино с майорана, каперси и зехтин
Трудно | Порции 4
| Видяна: 3758
Тиквен огретен с ементал, супердиетична салата и здравословни соленки.
Епизод 118 - Сезон 2
Дължина: 23:56
Излъчено на: 2012-03-01 11:30
Днес ще готвим:
- Филе от нилски костур в бяло вино, поднесен с основа от грах, каперси и майорана в масло.
- Супер оръжие срещу излишните килограми - зелена салата с грейпфрут, бадеми и чили.
- Огретен от тиква в сметана, подправен с ементал и розмарин.
- Диетични хрупкави соленки с ръжено брашно.
Най-важните съставки
бадеми, белтъци, бял оцет, бяло вино, вино, грах, грейпфрут, захар, зехтин, индийско орехче, каперси, копър, костур, лук, майорана, масло, мед, моркови, настърган пармезан, оцет, пармезан, риган, розмарин, ръжен хляб, салата, салата айсберг, сирене ементал, слънчогледово семе, сметана, сол, сол и пипер, тиква, червен лук, черен пипер, чили на прах, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ