Регистрация

Уонтон със сирене и раци

Уонтон със сирене и раци
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2578

Рачешко със зеле и лук "почива" в хрупкаво пашкулче.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • квадратни тестени торбички за увиване Уонтон
  • 1 пакет крема сирене
  • нарязан лук
  • нарязан зелен лук
  • 2 пръчки месо от раци (нарязано)
  • олио за пържене

Начин на приготвяне:

1. Смесете всички съставки и разбъркайте, докато получите еднородна смес. Вземете една питка и напълнете с чаена лъжичка от сместа, загърнете я в центъра.

2. За да я загънете, използвайте по 2 пръста (палец и показалец) на двете ръце, сложете ги под питката и ги съберете в центъра, така че уонтонът ви да се събере като цвете.

3. Повторете това с всички тестени питки и останалата смес.

4. Пържете, докато станат златисто-кафяви.

5. Сервирайте със сладко-кисел сос.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта