Регистрация

Телешко с лук и моркови във винен сос



Телешко с лук и моркови във винен сос
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2703

Ястие с телешки хапки, зеленчуци и много подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.11.2015

 

Виненият кепаб е страхотно основно за студените дни, когато ароматът на червено вино и месце създава особено усещане за уют и сплотява семейството. Днешната рецепта за месна яхния е с телешко, което можете да замените и със свинско, ако предпочитате ястието да е съвсем традиционно. Хитрият начин за овкусяване - увиването на подправките в стрък магданоз, както и 12-часовият покой при мариноване на месото, го правят изключително ароматно и крехко и придават типчния български дъх на гозбата. Вижте точно как да си го сготвите:

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта