Телешко алангле с моркови и гъби
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2658
Печено телешко бонфиле с ризото, тиквички, печурки и манатарки.
Рожденият ден на Джуджи е и в предаването На кафе по Нова ТВ кулинарният спец Елица запретва ръкави, за да сготви нещо красиво и вкусно. В случая това е телешко с гарнитура. Изтъняваме бонфилето и го увиваме в алунимиево фолио да се запече, като идеята е да остане алангле. През това време се прави гарнитурата - ризото с два вида гъби и печени на грил зеленчуци за украса. А накрая - оригинално подреждане на едно вкусно изискано блюдо.
Най-важните съставки
аспержи, бяло вино, гъби, гъби манатарки, гъби печурки, масло, моркови, ориз, портокалови кори, пресен лук, телешко, телешко филе, тиквички, целина, шафран
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ