Регистрация

Телешко алангле с моркови и гъби



Телешко алангле с моркови и гъби
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2658

Печено телешко бонфиле с ризото, тиквички, печурки и манатарки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Рожденият ден на Джуджи е и в предаването На кафе по Нова ТВ кулинарният спец Елица запретва ръкави, за да сготви нещо красиво и вкусно. В случая това е телешко с гарнитура. Изтъняваме бонфилето и го увиваме в алунимиево фолио да се запече, като идеята е да остане алангле. През това време се прави гарнитурата - ризото с два вида гъби и печени на грил зеленчуци за украса. А накрая - оригинално подреждане на едно вкусно изискано блюдо.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта