Телешко варено с моркови, боб и печурки
Супа с телешки джолан, боб, гъби и розмарин.
Бон Апети
Излъчен на 07.02.2017
Правим апетитна супа с телешко, на която й трябва време, за да уври качествено. Плътният бульон за ястието идва от 4-часовото варене на телешкия джолан в компанията на лук и моркови. След това прецеждаме бульона, в който има много колаген, превърнат в желатин, а месцето нарязваме на парченца. После заедно къкрят телешките мръвки с бульона, малко бяло вино, кубчета печурки и една консерва бял боб. Овкусяването само със сол, черен пипер и розмарин е напълно достатъчно, за да можем да поднесем след финала на готвенето една апетитна топла супа с месо и пленителен домашен бульон.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ