Регистрация

Спаначен пълнозърнест хляб с извара



Спаначен пълнозърнест хляб с извара
Средно   |   Порции 2 хляба   |   Видяна: 1814

Пълнен хляб на плитка със зеленчуци и извара.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.03.2016

Плетени хлябчета със солена плънка, които грабват с аромат и вкус, обвит в красива наребрена тестена коричка - това е рецептата за този хляб. Още в тестото се влага доза фантазия от смесицата на бяло и пълнозърнесто брашно, гарантираща богатия вкус. Продължаваме с апетитната плънка от запържен лук, ароматизиран с чесън и смесен със спанак и извара. С нея пълним втасалото тесто, което оформяме на рогчета или хлябове, чиято външност е от сложноизглеждаща и лесна за направа плитка. Само визията успява да омае, а вкусът е истинско ликуване за сетивата.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта