Свинско с гарнитура от печени картофи, домати и патладжани
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 2037
Плодов сладкиш - кръмбъл с ядки и смокини.
Епизод 1
Сезон 5
Излъчено на: 08.09.2014
Днес ще готвим храна за студена есен:
- Печено свинско месо с домашно направена горчица и коричка от плодове.
- Печени картофи с копър, чесън и зехтин.
- Есенно съчетание от домати и патладжани на грил с ароматни подправки.
- Апетитен и бърз десерт с маслени трохи и пресни смокини.
Най-важните съставки
брашно, вода, домат, захар, зехтин, кайсии, картофи, кафява захар, копър, лимонов сок, масло, мента, нишесте, орехи, патладжан, пудра захар, розмарин, ром, Свинско, свинско филе, синап, смокини, сол, сол и пипер, царевично нишесте, черен пипер, чесън, чесън на прах, чили чушки, ядки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ