Свинско с бял сос
Лесно | Порции 4
| Видяна: 11295
Запържено и сварено свинско с брашнен сос.
Необходими продукти:
- 1 кг свинско месо
- 3-4 с.л. брашно
- сол
- черен пипер
- 2-3 скилидки чесън
- 2-3 с.л. олио
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на дребно и се запържва в мазнината. Добавя се 1 литър вода и се вари на умерен огън. Добавете солта и черния пипер на вкус. След като месото е разварено, добавете чесъна, нарязан на ситно. Брашното се се разтваря в 1 ч.ч. студена вода. Добавя се през цедка към ястието и се бърка непрекъснато, за да не стане на бучки. Оставяте да покъкри на бавен огън 10 мин. и е готово.
Добър апетит!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ