Регистрация

Пържено свинско със зеле и лук

Пържено свинско със зеле и лук
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3048

Зимна гозба, която руснаците наричат солянка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 грама прясно зеле
  • 400 грама кисело зеле
  • 1 глава лук
  • 1 морков
  • 400 грама свинско месо
  • магданоз, копър сол и пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Нарежете прясното зеле на ситно, осолете го, настискайте с ръце докато омекне. Оставете настрани за 15 минути.

2. Нарежете на ситно киселото зеле и лука, свинското направете на малки кубчета, а моркова настържете. След това ги запържете на умерен огън при приодично разбъркване за 15-тина минути. Добавете и прясното зеле и пържете още 25 минути.

3. Сервирайте с наситнени билки, сол и пипер на вкус.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта