Свински гърди с кимчи и пържен ориз
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2758
Свинско с корейско зеле и водорасли.
Необходими продукти:
- 500 г свински гърди
- 1 ч.ч. ориз
- 1/2 ч.ч. нарязано на кубчета кимчи
- няколко намачкани листа нори
- 1 яйце
Начин на приготвяне:
1. Изпечете до готовност свинските гърди върху каменна плоча или в тиган. Не е необходимо да слагате мазнина, тъй като месото е достатъчно мазно.
2. Без да миете тигана, прибавете кимчито, намачканите листа нори, яйцето и ориза и разбъркайте на среден до силен огън. Мазнината от свинското ще придаде допълнителен аромат на продуктите.
3. Поднесете поотделно или заедно с месото.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ