Свинска пържола с кедрови ядки
Невероятна свинска пържола със заливка от олио от трюфели.
Необходими продукти:
- 2 свински пържоли
- ½ ч.ч. натрошени кедрови ядки
- ½ ч.ч. масло
- 2 с.л. зехтин
- 2 ч.л. олио от бели трюфели
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Свински пържоли:
1. Оваляйте свинските пържоли в кедрови ядки от всички страни. Запържете ги в зехтин на умерен огън, докато покафенеят от всички страни и след това намалете огъня на ниска степен. Покрийте тигана. Продължете да пържите, докато пържолите се опекат.
Заливка от олио от трюфели:
1. В тенджера на умерен огън разтопете маслото. Разбийте енергично и продължително. Когато видите, че маслото започва да покафенява, веднага го махнете от огъня и добавете олиото от трюфели. Разбивайте, докато олиото се смеси напълно с маслото. Веднага полейте пържолите и сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ