Регистрация

Риба тон с тилапия и хайвер - част 2



Риба тон с тилапия и хайвер - част 2
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2529

Трио от Севиче или изискан рибен ордьовър.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Шеф Джун Йошида разкрива тайната на уникално ястие с морски дъх - риба тон, сьомга и тилапия, овкусени със соев сос се поднасят с песто от хайвер, което придава завършеност и изисканост на смесицата от автентичните им вкусове.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта