Пържено свинско с оризово брашно и гарнитура
Свински шницели с панировка и зеленчуково пюре с нахут.
Бон Апети
Излъчен на 17.02.2017
Готвим едни различни шницели от свино месо. Изтънените мръвки овкусяваме със сол и пипер и начукваме почти до прозрачност. После правим смес от люспи киноа, оризово брашно, чесън на прах и магданоз, които се превръщат в безглутенова коричка на свинското. Месото първо овалваме в оризово брашно, после в разбити яйца и накрая в рошавата ароматна панировка. Пържим на маслена баня и мръвчената част от ястието е готова. Можете да я поднесете с обикновено картофено пюре или друга гарнитура по ваш вкус, но Лора и Стоян предлагат да направите едно различно пюре от запържени лук и моркови с нахут и аромат на кинион. Вижте и преценете дали би ви харесало:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ