Регистрация

Пържено свинско с оризово брашно и гарнитура



Пържено свинско с оризово брашно и гарнитура
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 1702

Свински шницели с панировка и зеленчуково пюре с нахут.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.02.2017

Готвим едни различни шницели от свино месо. Изтънените мръвки овкусяваме със сол и пипер и начукваме почти до прозрачност. После правим смес от люспи киноа, оризово брашно, чесън на прах и магданоз, които се превръщат в безглутенова коричка на свинското. Месото първо овалваме в оризово брашно, после в разбити яйца и накрая в рошавата ароматна панировка. Пържим на маслена баня и мръвчената част от ястието е готова. Можете да я поднесете с обикновено картофено пюре или друга гарнитура по ваш вкус, но Лора и Стоян предлагат да направите едно различно пюре от запържени лук и моркови с нахут и аромат на кинион. Вижте и преценете дали би ви харесало:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта