Регистрация

Свинско катсу - шницел с хрупкава кора

Свинско катсу - шницел с хрупкава кора
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3951

Японска рецепта за хрупкаво свинско.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 свински шницела
  • 2 яйца, разбити
  • брашно
  • галета
  • сол
  • олио (от гроздови семена)

Начин на приготвяне:

1. Изтънете шницелите с чукче за месо (или с обратното на плосък нож).

2. Овкусете и от двете страни със сол.

3. Покрийте с брашно и потопете в яйчената смес.

4. Накрая покрийте с галета.

5. Сгорещете олиото в дълбок тиган.

6. Бавно потопете месото в горещото олио и пържете няколко минути, като обърнете веднъж.

7. Отцедете излишното олио върху кухненска кърпа преди да поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта