Регистрация

Предястие с шунка и гъби

Предястие с шунка и гъби
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1070

Рингове с шунка и майонеза.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 200 г гъби (пресни)
  • 200 г шунка (или друг вид колбас по избор)
  • 1 глава лук
  • 2 с.л. майонеза
  • 2 скилидки чесън
  • 1 с.л. олио
  • 10 г масло
  • сол и ппер на вкус
  • копър за украса

Начин на приготвяне:

1. Гъбите нарежете на парчета, а лука наситнете. Сгорещете олиото в тиган и запържете в него лука. Щом стане прозрачен, добавете гъбите и гответе докато омекнат. Добавете маслото, гответе още 2-3 минути на умерен огън и овкусете със сол и пипер. ПРехвърлете в купа.

2. Шунката нарежете на кубчета и добавете в купата.

3. Чесъна намачкайте и смесете с майонезата. Залейте съдържанието на купата и разбъркайте. Прехвърлете в рингове или купички.

4. Наситнете копъра и украсете с него. Можете да използвате и цели стръкчета.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта