Регистрация

Постна тиквена супа с нахут



Постна тиквена супа с нахут
Лесно   |   Порции 8   |   Видяна: 3119

Веганска супа с кореноплодни зеленчуци, консерва домати и много нахут.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.12.2016

Ето как да си направите сгряваща зимна супа за коледните пости, като зарадвате сетивата си с уникалния вкус на лесно домашно ястие. Заедно под капака на тенджерката влизат кубчета сурова тиква, лук, моркови и целина, които се готвят под ръководството на врящ зеленчуков бульон. Когато компонентите омекнат, към тях се добавя консерва белени домати и две консерви нахут, които превръщат топлата чорба в засищащо и още по-полезно ястие. Овкусяваме с мащерка, сол и пипер и поднасяме купичките бързо, преди чорбата да е изстинала.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта