Постна супа с гъби и ечемик
Лесно | Порции 6
| Видяна: 2970
Веганска супа с печурки, манатарки и пачи крак.
Бон Апети
Излъчен на 21.10.2015
Гъбена супа с приятен многокомпонентен вкус е крайният резултат от тази рецепта. Можете да изберете всякакви гъби, като разчитате, че всеки вид от споровите ядливи същества ще остави в чорбата по нотка от своята спечифичност. Към супата добавяме също и ечемик, който е питателната съставка. Разбира се не се лишаваме и от традиционните за една супа моркови и лук, овкусяваме с мащерка, дафинов лист, сол и пипер и супата е готова.
Най-важните съставки
гъби, гъби кладница, гъби манатарки, гъби пачи крак, гъби печурки, дафинов лист, ечемик, зеленчуков бульон, зехтин, лук, мащерка, моркови, соев сос, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ