Пилешки дробчета с печурки и бекон
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2174
Препечени филийки с пилешки дробчета, гъби и лют сос.
Бон Апети
Излъчен на 15.02.2016
Това, което Лора и Стоян в днешната рецепта наричат бърз обяд всъшност е едно хубаво основно ястие, което ще отнеме време за приготвяне. Представете си препечени филийки, върху които се слагат пилешки дробчета, запържени в масло и смесени с бекон и печурки. Цялата тази идилия поливаме с пикантен сос от люти чушлета, който да създаде екстравагантна нотка на ястието и да придаде завършеност и пълнота на вкуса.
Най-важните съставки
бекон, бял оцет, бял пипер, бяло вино, вино, вино за готвене, гъби, гъби печурки, зелени люти чушки, лимонов сок, лук, люта чушка, масло, мащерка, олио, пилешки дробчета, сол, сол и пипер, хляб, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ