Дробчета в масло с лук и бекон
Пържени пилешки дробчета с бекон, маслини и ядки.
Бон Апети
Излъчен на 08.02.2017
Готвим пилешки дробчета, като имаме едно на ум за тях - в хладилника ги чака каничка червено вино, което няма търпение да се съюзи с мезето. За да са още по-сочни месцата, ги мариноваме във винен сос с мащерка и ги оставяме за минимум една нощ. После ги подсушаваме и пържим двустранно в смес от масло и олио. Следва да ги извадим от тигана и на тяхно място да настаним лука, който също се запържва. Към него прибавяме шарен бекон, връщаме дробчетата, слагаме малко зелени маслини, кашу и аншоа. Ето вече едно луксозно ястие, с което можете да впечатлите и любимия човек. Остава само да поготвите още няколко минути, да добавите сол и пипер на вкус и да поднесете с наситнен магданоз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ