Регистрация

Пилаф - ориз на тиган с масло



Пилаф - ориз на тиган с масло
Лесно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 7071

Бърз запечен бял ориз.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Невероятно бърза и семпла гарнитура или безмесно основно приготвя македонска баба. Вместо да пече ориза на фурна, тя го слага в тигана и го бърка, докато стане въздушен и пухкав. А за финал просто добавя вкусно масълце, за да замирише манджата на домашен уют.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (4)

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
3
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта