Пикантни чушки с чеснова плънка
Лесно | Порции 4 чушки
| Видяна: 2034
Грузинска салата от мариновани червени чушки.
Бон Апети
Излъчен на 28.09.2016
Ястието, с което се запознаваме днес е нетрадиционна за родния вкус салата от чушки, пълнени с пикантна разядка. Чушките се разполовяват и се мариноват за една нощ. После се пълнят с люта чеснова паста с орехи, лук, магданоз и кориандър, в която по желание можете да добавите и лъжичка аджика (Вижте как се прави аджика). Така приготвеното предястие е страхотно мезе за ракия.
Най-важните съставки
дафинов лист, захар, кориандър, лук, магданоз, олио, орехи, оцет, червени чушки, чесън, чили, чили на прах, чушки
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 12 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ