Пене с гъби и бекон
Лесно | Порции 2
| Видяна: 5999
Паста с бекон и сметанов сос.
Необходими продукти:
- 400 г паста пене
- 100 г бекон
- половин глава лук
- 1-2 скилидки чесън
- гъби
- чаша сметана
Начин на приготвяне:
1. Сложете бекона, лука, гъбите и чесъна в тиган за пържене.
2. Сложете вода да ври за пастата.
3. Когато съставките в тигана са се пържили няколко минути, добавете сметаната и намалете температурата.
4. Когато пастата е готова за ядене, сложете я в тигана при соса с бекона и оставете да ври няколко минути.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ