Паста пене с телешко
Стандартна паста с месо и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 400 г телешка кайма
- 2 червени чушки
- 2 моркова
- 200 г сирене
- 4 порции паста пене
- голяма глава лук
- 4 скилидки чесън
- сушен босилек
- сол и пипер
- доматено пюре
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука, морковите, чесъна, чушката и сиренето.
2. Сварете пастата и я отцедете. Смесете с малко зехтин, за да не залепва.
3. Сгорещете тиган с олио и добавете лука и чесъна и морковите и разбъркайте до покафеняване на лука.
4. Добавете каймата, овкусете със солта и пипера и сложете чушката.
5. Добавете нарязаното сирене.
6. Разбъркайте много добре и налейте доматеното пюре и поръсете със сушения босилек.
7. Добавете пастата и я покрийте хубаво със соса.
8. Поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ