Патешко магре със смокини, вино и кафе
Трудно | Порции 4-6
| Видяна: 5333
Оригинална рецепта за панджиало и супа със скариди и ориз.
Епизод 102 - Сезон 2
Дължина: 23:10
Излъчено на: 2012-02-08 11:30
Днес ще готвим рецепти за вдигане на самолета:
- Патешко магре с ароматни ексцентрични подправки и сос от кафе, вино, сушени смокини, балсамов оцет и мед.
- Супа биск от скариди с моркови, ориз, доматено пюре и сметана.
- Римски десерт - панджиало - топчици от ядки с какао, сушени плодове, шоколад и мед с нежен крем с маскарпоне.
Най-важните съставки
акациев мед, анасон, балсамов оцет, бренди, бял шоколад, бяло вино, ванилия, вино, вода, дафинов лист, доматено пюре, захар, зехтин, какао, какао на прах, канела, карамфил, кафе еспресо, ликьор, лук, маскарпоне, масло, мащерка, мед, мляко, моркови, натурален шоколад, ориз, патешко месо, патица, рибен бульон, рукола, скариди, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, сушени смокини, целина, червено вино, черен пипер, черен шоколад, шоколад, ядки
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ