Паста с пилешко, спанак и сирена
Лесно | Порции 4-5
| Видяна: 3774
Макарони на фурна с месо от пилешки бутчета, бешамел и зелeни листа.
Макароните са не само закуска, но и вкусно основно ястие. Следващата рецепта ни учи как да направим от обикновената паста едно уникално апетитно и засищащо ястие, в което се комбинират месо и луксозни сирена, за да се появи на трапезата изящно блюдо с италиански акцент. Ако сте решили да замените принципите на традиционната българска родна кухня с нещо толкова питателно, ето и как да си го направите.
Най-важните съставки
бейби спанак, брашно, бяло вино, бяло сирене чедар, горчица, едрозърнеста горчица, листа бейби спанак, масло, мляко, настърган пармезан, пармезан, паста, пене, пилешки бутчета, пилешко месо, сол, сол и пипер, спанак, хлебни трохи, чедър, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ