Регистрация

Панирано свинско с императорски ориз



Панирано свинско с императорски ориз
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 3020

Пържено свинско контрафиле с гарнитура от черен ориз.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 31.10.2016

Готвим вкусни шницели от свинско месо (доколкото акуратността позволява панираното пържено свинско да се нарече шницел) като тънкостта на тази рецепта е в направата на панировката. Крехкото прасешко филенце се овалва в смес от галета, смлени тиквени семки, риган, салвия и чесън на прах. След това се панира с яйца и брашно и се пържи в сгорещен зехтин (можете да използвате и олио). Пърженото месо с хрупкава коричка се поднася върху императорски ориз с масло и магданоз.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта