Регистрация

Панирано пилешко с доматен сос



Панирано пилешко с доматен сос
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2186

Пилешки шницели с пикантен италиански сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.10.2016

Пържим пилешки филенца, като ги панираме в галета и рендосано сирене грана падано (можете да използвате и кашкавал). След това приготвяме оригинален сос Маринара и запичаме пържените месца, покрити с моцарела. След като моцарелата се запече до златисто, вкусното пилешко е готово за хапване, а към него може да се поднесе количество от соса по желание. Ето как една и съща рецепта ни открехва за вид пилешки шницели и за оригинален италиански сос, подходящ не само за месо, но и за тестени изделия.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта