Панирани пилешки хапки с овесени ядки
Пържени пилешки месца с хрускава панировка и сос.
Бон Апети
Излъчен на 24.09.2015
Тарикатска рецепта на веригите за бързо хранене, която изкушава със своята леснота и уникален резултат. Едва ли има табиетлия, който не си пада по тези вкусни пилешки хапки, които в различен вариант се предлагат в почти всяка бирария. Късчетата пилешки гърди се овкусяват с подправки, овалват се в панировка и за финал правят няколко оборота в паничка с овесения ядки. След това просто се пържат до желаната готовност. Ето едно страхотно мезе за бира, което можете да наречете чипс от пилешко месо или пилешки чипс. Сигурно е, че и най-малките членове на семейството ще се влюбят в него.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ