Пай с фини кори, орехи и масло
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3438
Азиатски палачинки с месо и супа с пиле по индонезийски.
Епизод 6
Сезон 5
Излъчен на 15.09.2014 г.
Днес ще готвим рецепти от Азия:
- Пикантни солени корейски палачинки с морски дарове.
- Азиатска жълта пилешка супа с куркума, нудли и яйца.
- Хрупкав кейк с намаслени фини кори и плънка от орехи в масло и захар.
Най-важните съставки
брашно, бял оцет, ванилова захар, вода, дафинов лист, джинджифил, захар, зелен лук, канела, карамфил, кардамон, кимион, кисело мляко, китайски нудълс, кориандър, куркума, лайм, лук, масло, мед, миди, нудълс, олио, орехи, оцет, пиле, пилешко месо, пресен лук, скариди, соев сос, соеви кълнове, сол, сол и пипер, сусамово олио, черен пипер, чесън, чили, чили на прах, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ