Регистрация

Омлет с кашкавал и бекон

Омлет с кашкавал и бекон
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 6612

Едностранно пържен в масло омлет с плънка от месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 3 яйца
  • 50 г кашкавал
  • 50 г бекон
  • къри
  • сол
  • червен пипер на вкус
  • масло (1 с.л.  олио)

Начин на приготвяне:

1. Разбийте яйцата в дъбок съд и в тях настържете кашкавала. Овкусете с кърито и солта.

2. В тефлоново тиганче разтопете маслото и го разстелете добре по дъното, докато го омазни изцяло.

3. След като се нагорещи, изсипете в средата яйчената смес и с въртеливи движения я нанесете по цялото дъно.

4. Още докато се пържи, сложете в средата бекона и след като омлета се изпържи, навийте на 2 и оставете да се задуши.

5. Поръсете с червения пипер и сервиратйе с гарнитура от пресни зеленчуци или туршия по желание.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
6
4 мн. добре
1
3 става
33
2 едвам
13
1 трагедия
295
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта