Регистрация

Пролетен лучен омлет с бакпулвер и сирене



Пролетен лучен омлет с бакпулвер и сирене
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1639

Избухващ омлет с бакпулвер, пресен лук и топено сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.03.2016

Наистина различен омлет се учим да правим в тази рецепта, защото аламинутът, който ни показват Лора и Стоян се пече на фурна и се прави с брашно и бакпулвер. Не, това не е сладкиш, а едно добро решение за обяд, което носи духа на пролетта заради добавката от пресен лук. Мнозина биха го заменили с парченца бекон и ленти прошуто, затова ви препоръчваме, ако си хапвате месце, да не се свените да го направите. Топеното сирене също можете да заместите с обикновено или онези кафеникави ароматни резенчета пушено сирене, които още повече ще накарат ястието да заухае на един достоен обяд. Признавам - ако го готвех у дома, бих добавила и няколко листенца рукола.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта