Пролетен лучен омлет с бакпулвер и сирене
Избухващ омлет с бакпулвер, пресен лук и топено сирене.
Бон Апети
Излъчен на 02.03.2016
Наистина различен омлет се учим да правим в тази рецепта, защото аламинутът, който ни показват Лора и Стоян се пече на фурна и се прави с брашно и бакпулвер. Не, това не е сладкиш, а едно добро решение за обяд, което носи духа на пролетта заради добавката от пресен лук. Мнозина биха го заменили с парченца бекон и ленти прошуто, затова ви препоръчваме, ако си хапвате месце, да не се свените да го направите. Топеното сирене също можете да заместите с обикновено или онези кафеникави ароматни резенчета пушено сирене, които още повече ще накарат ястието да заухае на един достоен обяд. Признавам - ако го готвех у дома, бих добавила и няколко листенца рукола.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ