Маслен пай с картофи и кисело зеле
Средно | Порции 4
| Видяна: 4091
Крем-карамел с кокос и супа с пушено свинско месце.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 14.01.2015
Днес ще готвим храни с картофи и кисело зеле:
- Солен пай в стил тарт с кайма, кисело зеле и лук - едно страхотно зимно тестено основно ястие.
- Зимна свинска супа с ребра, праз лук, картофи и сирене чедар.
- Трикове за белене на кокосов орех - как лесно да извадим месестата част на кокоса от кората?
- Кокосов десерт с мляко и яйца.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, бяло сирене чедар, вода, галета, захар, кайма, картофи, кисело зеле, кокосови стърготини, лук, майорана, масло, мляко, моцарела, праз лук, свинска мас, свински ребра, Свинско, сол, сол и пипер, чедър, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ