Маруля с пилешко и риба, заляти с майонезен сос
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 2809
Салата Цезар с аншоа и песто с чесън и босилек.
Питателна и засищаща салата с пилешко месо, риба аншоа, крутони и зеленина, залята с майонеза и сос Уорчестър и фиксирана с песто от босилек и кедрови ядки.
Най-важните съставки
аншоа, босилек, горчица, зелена салата, зехтин, зехтин Extra Virgin, кедрови ядки, лимонов сок, майонеза, маруля, настърган пармезан, оцет, пармезан, пиле, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, салата, салата айсберг, сол, сос уорчестър, уорстърширски сос, хляб, чесън
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ