Макаронена торта с патладжани и доматен сос
Средно | Порции 6-8
| Видяна: 2603
Солена торта с макарони и зеленчуци.
Бон Апети
Излъчен на 01.08.2016
Ето поредната рецепта за солена торта без месо, в която основата е от дребна сварена паста. Към нея се добавя доматено пюре, овкусено с подправки, а ковертюрът е от печени патладжани, които служат за естествена обвивка на соления сладкиш. Представете си го, поднесен с млечен или доматен сос по желание и гарниран с пресни билки за допълнителен аромат. Това е едно страхотно предястие, което дамите с удоволствие биха приели и за основно безмесно хапване.
Най-важните съставки
босилек, домат, доматен сос, зехтин, каперси, консерва белени домати, консерва домати, моцарела, настърган пармезан, пармезан, паста, патладжан, сол, сол и пипер, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ