Регистрация

Лесни глазирани пилешки бутчета

Лесни глазирани пилешки бутчета
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1685

Бутчета на фурна с мед и кетчуп.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 цели или 12 половинки (горни или долни) пилешки бутчета
  • 3 с.л. соев сос
  • 100 мл кетчуп
  • 4 с.л. мед
  • 4 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

1. Почистете пилешкото месо.

2. Смесете в купа меда, соевия сос, кетчупа и намачкания на паста чесън. С четка за храна намажете бутчетата и ги подредете в намазнена тава или върху хартия за печене с кожата нагоре.

3. Бутнете в предварително загрята на 180 градуса фурна. След 15-тина минути извадете и намажете със соса отново. Печете около час като на всеки 15 минути мажете със сос.

4. Поднесете с любимата гарнитура - печени картофи или ориз със зеленчуци.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта