Регистрация

Италиански яйчен сладкиш с тиквен крем и шоколад



Италиански яйчен сладкиш с тиквен крем и шоколад
Средно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 3719

Паста Дзукото - изискан десерт с блат и два вида яйчен крем.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.01.2016

Дзукото - италиански тиквеник - няма нищо общо с познатия у нас десерт с тиква. Луксозният вариант на сладкиша се прави с нарязани на тънко ленти от яйчени блатове, които служат за оформяне на своеобразната торта. А тя е обърната - отгоре е блата, а долната част на парчето е съставена от два крема, които пленяват с комбинацията си от аромати. Веднага под похлупака от тесто попадаме на шоколадово-яйчена смес с аромат на джинджифил и канела. По-надолу достигаме и до основата - тиквено-яйчен крем с ванилов дъх. Уникална рецепта за екзотичен и вкусен домашен десерт с луксозна визия. Ако изпратите гостите с него, несъмнено ще ви запомнят като виртуозен сладкар.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта