Зимно месно руло с кайма в бекон
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 4935
Руло Стефани с беконена коричка.
Бон Апети
Излъчен на29.01.2016
Страхотен дар за зимната трапеза, който можете да направите за компания на тежко червено вино. Това е днешното руло, което доста прилича на руло Стефани, но с няколко допълнения. Най-апетитна в него е коричката, направена от ленти бекон, който обвива каймата. Доста ароматен е и сосът, в който се пече мръвката, а тя излиза от фурната направо в компанията на печени зеленчуци за гарнитура.
Най-важните съставки
бекон, кайма, кисели краставички, магданоз, мляко, моркови, олио, пащърнак, праз лук, риган, свинска кайма, Свинско, свинско филе, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешко, телешко филе, хляб, целина, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ