Регистрация

Грахова супа с праз лук



Грахова супа с праз лук
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2744

Супа от грах с пилешки бульон, лук и поширани яйца.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон апети

Излъчен на 19.10.2015

 

Пюрирана супа от грах - надали това е основна рецепта в много домакинства у нас. Същевременно мнозина обичат да си хапват грах, но едва ли им е хрумвало да го сготвят по този начин. Ако все пак искате да си направите подобно ястие, не е нужно да копирате рецептата докрай. За постещи и вегани пилешкият бульон може да се замени със зеленчуков, а яйцето - с растителна сметана. Любителите на мръвката пък могат да си добавят късчета пиле. С крутони също би станала добре. Въобще - една разкошна идея за супа от грах дава възможност за безброй много импровизации.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
2
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта