Регистрация

Бял борш без цвекло с наденица



Бял борш без цвекло с наденица
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 1879

Борш с колбас и праз лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 10.01.2017

Правим борш по полски, който доста се различава от руския вариант на рецептата за зеленчукова супа. Тук зеленчуците са много по-малко, липсва и цвекло. Залагаме на праз лук, кромид, картофи и много подправки. Отделно приготвяме сос с масло и брашно за сгъстяване на чорбата. Тя оврява в красив мръснобял цвят, затова към нея добавяме и заквасена сметана вместо застройка. Поднасяме я с кръгчета наденички или друг вид жарен на тиган колбас, както и кръгчета сварени яйца.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта